www.erx.gr    Ο φαρμακευτικός σας σύμβουλος!

eRx.gr Ο φαρμακο-οικονομικός σας σύμβουλος

FAQ - συχνές ερωτήσεις

Καλώς ήρθατε στο eRx.gr


Το eRx.gr είναι δημιούργημα μιας ανάγκης που υφίσταται σε κάθε ελληνικό φαρμακείο: Της ανάγκης του φαρμακοποιού να απαντά καθημερινά, όλο και συχνότερα, στην ερώτηση των ασφαλισμένων:

- "Τι θα πληρώσω για τα φάρμακά μου;"

Έτσι, ο πολύτιμος και συχνά περιορισμένος χρόνος της επαφής του φαρμακοποιού με τον ασθενή αναλώνεται σε οικονομικές αναλύσεις, σε βάρος του συμβουλευτικού έργου σχετικά με την δοσολογία, τη σωστή χρήση, τις αλληλεπιδράσεις και τις παρενέργειες των φαρμάκων.

Δεν θα ήταν χρήσιμο να υπήρχε μια διαδικτυακή - mobile εφαρμογή που να υπολόγιζε εύκολα, απλά και γρήγορα το κόστος των σκευασμάτων, είτε αυτό αφορά ελεύθερη πώληση, απλή ιατρική συνταγή ή την εκτέλεση συνταγής του ΕΟΠΠΥΥ;

Αυτό ακριβώς, και αρκετά ακόμη, κάνει το eRx.gr. Εξερευνήστε το, χρησιμοποιήστε το, πείτε μας τις εντυπώσεις σας, και αν σας αρέσει, διαδώστε το!Το eRx.gr είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος φαρμάκων που περιλαμβάνει όλα (σχεδόν) τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Με το eRx.gr μπορεί να βρει κανείς τα σημαντικότερα στοιχεία για ένα φάρμακο - σκεύασμα όπως

 • τιμή
 • ένδειξη
 • ομοειδή
 • κόστος σε συνταγή του ΕΟΠΥΥ
 • οδηγίες χρήσης και SPC
μέσα από εκτεταμένες δυνατότητες αναζήτησης και φιλτραρίσματος.

Το eRx.gr παρέχει επίσης την μοναδική δυνατότητα δημιουργίας Λίστας Φαρμάκων.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες βοήθειας.

Η Λίστα Φαρμάκων είναι πολύ απλά μία.. λίστα

Όπως όταν γράφουμε σε ένα μπλοκάκι ότι θέλουμε να αγοράσουμε από το φαρμακείο κάποια Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ) πχ

 1. ένα συγκεκριμένο σκεύασμα για τον πονοκέφαλο
 2. ένα σιρόπι για τον βήχα
 3. και ένα κολλύριο ματιών

Μόνο που αν φτιάξουμε τη λίστα μας μέσω του eRx.gr έχουμε επιπλέον δυνατότητες:

 • βλέπουμε άμεσα πόσο κοστίζουν τα φάρμακά μας, καθώς το eRx.gr υπολογίζει αυτόματα το συνολικό κόστος καθώς και τη συμμετοχή μας στο φαρμακείο αν τα φάρμακα είναι γραμμένα σε συνταγή του ΕΟΠΥΥ.
 • μπορούμε να αποθηκεύσουμε την λίστα φαρμάκων και να έχουμε οποτεδήποτε εύκολη και άμεση πρόσβαση σε αυτή από web ή smartphone, μέσω δημιουργίας ενός μοναδικού Αριθμού Λίστας ΦΑρμάκων - Α.Λ.ΦΑ..
 • μπορούμε πανεύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού, να στείλουμε την λίστα φαρμάκων σε όποιον θέλουμε.

Το eRx.gr είναι πολύ απλό στη χρήση του.

Εισαγωγή φαρμάκου, σκευάσματος, ή δραστικής

Εισάγετε την ονομασία του σκευάσματος ή το barcode

Εισάγετε την ονομασία του φαρμάκου ή της δραστικής ουσίας

Στο πεδίο "Σκεύασμα" μπορούμε να εισάγουμε απευθείας:
 1. την ονομασία ενός συγκεκριμένου σκευάσματος
 2. ή μπορούμε να σκανάρουμε ή να πληκτρολογήσουμε απευθείας το barcode
Εναλλακτικά, στο πεδίο "Φάρμακο ή Δραστική" εισάγουμε:
 1. είτε την γενική ονομασία ενός φαρμάκου, οπότε μας εμφανίζονται όλα τα σκευάσματα που αντιστοιχούν σε αυτό. Επιλέγουμε όποιο θέλουμε.
 2. είτε κάποια δραστική ουσία, οπότε αντίστοιχα μας εμφανίζεται ένας πίνακας με όλα τα σκευάσματα που την περιέχουν. Επιλέγουμε όποιο θέλουμε.
 • Επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω βήματα μπορούμε να προσθέσουμε όσα διαφορετικά σκευάσματα θέλουμε στη Λίστα Φαρμάκων.
 • Αν σε κάποιο σκεύασμα θέλουμε περισσότερα από ένα τεμάχια επιλέγουμε την επιθυμητή ποσότητα κάνοντας [click] στo αντίστοιχo πεδίo
 • Ομοίως μπορούμε να επιλέξουμε "ποσοστό συμμετοχής" ή να γράψουμε κάποιο σχόλιο.


σκευάσματα 3, συνολική ποσότητα 4
Ενημέρωση βάσης: Feb 17 2015

Αρχική αξία

9.63

Ποσό πληρωμής

9.63

Πραγμ. % συμτχ.

100.00%


Παραπάνω φαίνεται μια απλή λίστα φαρμάκων. Στο παράδειγμά μας είναι ανενεργή, όμως στην πραγματικότητα μπορούμε μεταξύ άλλων να κάνουμε τα εξής:
 • Πατώντας [+] εμφανίζονται επιπλέον πληροφορίες για το σκεύασμα.
 • Πατώντας μπορούμε να δούμε τα ουσιωδώς όμοια φάρμακα.
 • Όσα πεδία έχουν μπλε χρώμα (δεν φαίνεται στο παράδειγμα) σημαίνει ότι μπορεί να αλλαχθεί η τιμή τους, πχ ποσότητα, ποσοστό συμμετοχής, προσθήκη σχολίου κτλ
 • Πατώντας [x] σβήνεται η γραμμή
 • Τα πεδία Σκεύασμα και Δραστική έχουν συχνά διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το περιεχόμενό τους (δεν φαίνεται στο παράδειγμα, βλέπε παρακάτω ερώτηση)

Από την επιλογή "Λειτουργίες" (πάνω δεξιά> μπορούμε να κάνουμε απόκρυψη/επανεμφάνιση της αξίας της λίστας φαρμάκων, να την εκτυπώσουμε κτλ. Μπορούμε επίσης με "Διαγραφή" να σβήσουμε όλα τα σκευάσματα της λίστας.


Πατώντας

  Εισαγωγή σημείωσης

μπορούμε να εισάγουμε κάποια δική μας σημείωση σχετικά με τη λίστα φαρμάκων, υπό μορφή κειμένου.


Τέλος πατώντας

μπορούμε να αποθηκεύσουμε την λίστα φαρμάκων που μόλις δημιουργήσαμε, δημιουργώντας έναν μοναδικό Αριθμό Λίστας ΦΑρμάκων - Α.Λ.ΦΑ.

Η απάντηση είναι και ναι και όχι.

Για να δει κάποιος τη λίστα φαρμάκων πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό λίστας (Α.Λ.ΦΑ.).

Οποιοσδήποτε γνωρίζει και εισάγει τον αριθμό λίστας (Α.Λ.ΦΑ.) που αντιστοιχεί στη λίστα που έχετε αποθηκεύσει μπορεί να τη δεί. Αυτή είναι και η λογική της εύκολης πρόσβασης σε αυτή μέσω του eRx.gr.

Από την άλλη αν δεν γνωρίζει τον Α.Λ.ΦΑ. δεν μπορεί να τη βρεί διότι η ιστοσελίδα που αντιστοιχεί σε μια λίστα φαρμάκων - π.χ. erx.gr/123456 δεν είναι προσβάσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.

Εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε.

Εάν είστε ένας απλός χρήστης μπορείτε να:

 • Αποθηκεύσετε τα φάρμακα που λαμβάνετε για να τα θυμόσαστε, μαζί με τυχόν σημειώσεις - παρατηρήσεις
 • Να τα επικοινωνήσετε εύκολα με όποιον θέλετε, πχ τον ιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ή κάποιο τρίτο πρόσωπο.
 • Άν έχετε αναλάβει τη "διαχείριση" των φαρμάκων της οικογένειάς σας μπορείτε αποθηκεύοντας μία λίστα για κάθε πρόσωπο να διευκολύνετε τη ζωή σας.

Πέρα από τα παραπάνω, η εύκολη και έγκυρη γνώση του τι φάρμακα παίρνει κάποιος και η πρόσβαση σε αυτό έχει μεγάλη αξία:

 • Άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας μπορούν να έχουν το Α.Λ.ΦΑ. με τα φάρμακα που παίρνουν στο πορτοφόλι τους για κάθε περίπτωση ανάγκης.
 • Όποτε επισκεπτόμαστε έναν ιατρό για πρώτη φορά (που επομένως δεν γνωρίζει τι φαρμακευτική αγωγή παίρνουμε) ή κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο μπορούμε να δώσουμε τον Α.Λ.ΦΑ. με τα φαρμακά μας ώστε να διευκολύνουμε ενδεχομένως το ιατρικό/φαρμακευτικό προσωπικό.

Εάν είστε επαγγελματίας λειτουργός της υγείας μπορείτε να:

Αν είστε Ιατρός

 • Μπορείτε να εκτυπώσετε μια λίστα φαρμάκων και να τη χρησιμοποιήσετε ως ιατρική συνταγή καθεαυτή (φυσικά με την ιατρική σφραγίδα και υπογραφή).
 • Μπορείτε να συνοδέψετε μία ιατρική συνταγή (απλή ή του ΕΟΠΥΥ) με τον Α.Λ.ΦΑ. μιας λίστας με τα συγκεκριμένα σκευάσματα ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιό σκεύασμα είναι επιθυμητό να χορηγηθεί.
 • Σε περίπτωση δυσκολίας στην επικοινωνία με τον ασθενή, π.χ. παροχή ιατρικών συμβουλών μέσω τηλεφώνου, μπορείτε να του δώσετε τον Α.Λ.ΦΑ. με τα σκευάσματα και τις οδηγίες χορήγησης.

Γνωρίζετε ότι

Eπιλέγοντας - [εκτύπτωση] μπορούμε να πάρουμε μία όμορφη εκτύπωση της λίστας φαρμάκων με τις πληροφορίες που επιλέγουμε.

Αν είστε Φαρμακοποιός

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το eRx.gr για να δημιουργείτε λίστες με τα φάρμακα που "χρωστούν" οι πελάτες στο φαρμακείο, να τους τα δίνετε μέσω μιας κομψής εκτύπωσης της λίστας, ή να τους την αποστέλετε ηλεκτρονικά.
 • Οι πελάτες σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λίστα φαρμάκων που τους δίνετε για δική τους ενημέρωση ή προκειμένου να τους τα συνταγογραφήσει ο ιατρός χωρίς να γίνονται λάθη (η λίστα περιλαμβάνει αναλυτικά την ονομασία του σκευάσματος καθώς και το barcode).
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μια λίστα φαρμάκων με τους προμηθευτές σας προκειμένου πχ να παραγγείλετε φάρμακα με εύκολο, γρήγορο τρόπο χωρίς να γίνονται λάθη.
Αυτές είναι μερικές μόνο πιθανές χρήσεις των online λιστών φαρμάκων. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να ακούσουμε τις δικές σας προτάσεις!

Αυτο για λόγους ασφάλειας δεν γίνετα. Από τη στιγμή που αποθηκεύσατε τη λίστα φαρμάκων και δημιουργήθηκε ο αντίστοιχος αριθμός (Α.Λ.ΦΑ.) δεν μπορείτε να την αλλάξετε. Μπορείτε όμως με βάση την παλιά να δημιουργήστε μια καινούρια, παίρνοντας έναν καινούριο Α.Λ.ΦΑ.

Ναι. Εισάγετε τα σκευάσματα στην λίστα φαρμάκων και στο κάτω μέρος εμφανίζεται το συνολικό κόστος.

Εάν γνωρίζετε το ποσοστό συμμετοχής, μπορείτε να το εισάγετε και να δείτε τι θα πληρώσετε εαν τα σκευάσματα συνταγογραφηθούν μέσω ΕΟΠΠΥΥ. Με βάση τις επιλογές σας, στο κάτω μέρος του πίνακα υπολογισμού κόστους εμφανίζονται τα:

δηλαδή το ποσό πληρωμής στο φαρμακείο χωρίς συνταγή του ΕΟΠΠΥΥ
δηλαδή το ποσό πληρωμής στο φαρμακείο με συνταγή του ΕΟΠΠΥΥ
δηλαδή ποιό είναι το πραγματικό ποσοστό της αρχικής αξίας των φαρμάκων που πληρώνουμε στο φαρμακείο

Σε περίπτωση που επιλέξετε ποσοστό συμμετοχής διαφορετικό απο 100% σε σκεύασμα που δεν αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΠΥΥ, το σύστημα θα σας ενημερώσει σχετικά.

Είναι πολύ πιθανό το ποσό που θα κληθείτε να πληρώσετε στο φαρμακείο να είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που εμφανίζεται. Οι περισσότερες συνταγές επιβαρύνονται με παρακράτηση υπερ ΕΟΠΠΥΥ έως 1 ευρώ , κάτι που δεν υπολογίζει το eRx.gr.

Όχι. Αυτό μπορεί να σας το πει μόνο ο ιατρός ή ο φαρμακοποιός σας.
Μέσω του eRx.gr μπορείτε να βρείτε για κάθε σκεύασμα τα ουσιωδώς όμοια σκευάσματα. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι αυτά τα σκευάσματα είναι ακριβώς όμοια και ότι μπορείτε να τα εναλάσσετε άφοβα. Ρωτήστε πάντα για κάθε σχετική απόφαση τον φαρμακοποιό σας. Για την υγεία σας πρόκειται.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια στις συνταγές του ΕΟΠΠΥΥ αλλά και όλων των ασφαλιστικών ταμείων αναγράφεται η δραστική ουσία και όχι κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα.

Κάθε συνταγή του ΕΟΠΠΥΥ περιλαμβάνει 1 έως 3 διαφορετικά φάρμακα. Για κάθε ένα αναγράφεται η "δραστική ουσία" και λοιπά χαρακτηριστικά όπως περιεκτικότητα, φαρμακοτεχνική μορφή, τεμάχια ανά συσκευασία κτλ. Αναγράφεται επίσης και το ποσοστό συμμετοχής. Με βάση τα χαρακτηριστικά αυτά για κάθε φάρμακο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε ένα ή περισσότερα "ουσιωδώς όμοια σκευάσματα", πρωτότυπα ή γενόσημα.

Αρκετές φορές κάτω από τη δραστική ουσία ο ιατρός αναγράφει ως σχόλιο ποιό συγκεκριμένο σκεύασμα προτείνει.

Άμεσα όχι, βλέπε και παραπάνω. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο φαρμακοποιός σας, εισάγοντας τη συνταγή στο σύστημα εθνικής ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Αν ωστόσο γνωρίζετε ένα σκεύασμα που αντιστοιχεί στο φάρμακο - δραστική ουσία που αναγράφεται στη συνταγή, μπορείτε να το εισάγετε στη λίστα φαρμάκων και να βρείτε το κόστος. Φυσικά θα επιλέξετε και το σωστό ποσοστό συμμετοχής - αυτό φαίνεται στη συνταγή.

Άμεσα όχι. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο φαρμακοποιός σας, εισάγοντας τη συνταγή στο σύστημα εθνικής ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Αν ωστόσο γνωρίζετε ένα σκεύασμα που αντιστοιχεί στο φάρμακο - δραστική ουσία που αναγράφεται στη συνταγή, μπορείτε κάνοντας [click] στο [ Ομοια ] να δείτε τα ουσιωδώς όμοια σκευάσματα.

Όσα από αυτά αναφέρεται ότι "συνταγογραφούνται" είναι συνήθως και αυτά που περιλαμβάνει η συνταγή.

Πριν μερικά χρόνια το τι πλήρωνε κάποιος στο φαρμακείο για τα φάρμακά του ήταν απλό:

 • H συνταγή του ιατρού έγραφε ακριβώς το σκεύασμα και όχι την δραστική ουσία.
 • Η τιμή πώλησης κάθε σκευάσματος ήταν πάντα αυτή που αναγραφόταν πάνω στη συσκευασία.

Με βάση τα παραπάνω, αρκεί να πολλαπλασίαζε κάποιος την τιμή του φαρμάκου με το ποσοστό συμμετοχής και έβρισκε το τι θα πληρώσει στο φαρμακείο.

Σήμερα τα παραπάνω συνήθως δεν ισχύουν:

 • H συνταγή του ιατρού αναγράφει την δραστική ουσία και όχι συγκεκριμένο σκεύασμα.
 • Συχνά η πραγματική τιμή πώλησης του σκευάσματος διαφέρει από την αναγραφόμενη στη συσκευασία. Αυτό οφείλεται στο ότι οι τιμές των φαρμάκων αλλάζουν συνέχεια.
 • Ο υπολογισμός της συμμετοχής του ασφαλισμένου στο κόστος των φαρμάκων γίνεται βάσει ενός μαθηματικού τύπου που περιλαμβάνει, εκτός από την τιμή λιανικής πώλησης του σκευάσματος και το αναγραφόμενο στη συνταγή ποσοστό συμμετοχής, την τιμή αναφοράς, το αν είναι πρωτότυπο ή γενόσημο σκεύασμα κ.α.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω είναι ο ασφαλισμένος να επιβαρύνεται οικονομικά όλο και περισσότερο, χωρίς να μπορεί από πριν να υπολογίσει τι θα πληρώσει, έστω και κατά προσέγγιση.

Ευτυχώς πολλά φαρμακεία διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης αποδείξεων λιανικής πώλησης, όπου εμφανίζεται αναλυτικά το τι πληρώνουμε. Ακόμη και έτσι όμως η αποκρυπτογράφηση της απόδειξης όταν περιλαμβάνει εκτέλεση συνταγής ΕΟΠΠΥΥ δεν είναι απλό πράγμα. Και φυσικά έρχεται.. κατόπιν εορτής.

Ελπίζουμε το eRx.gr να σας φανεί χρήσιμο στη "φαρμακο-οικονομική" σας διαχείριση.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.

Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua put a bird on it squid single-origin coffee nulla assumenda shoreditch et. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo. Leggings occaecat craft beer farm-to-table, raw denim aesthetic synth nesciunt you probably haven't heard of them accusamus labore sustainable VHS.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου (www.erx.gr ) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου. Το eRx.gr δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση/επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.

To eRx.gr είναι ένα πειραματικό site που παρέχει στους επισκέπτες του πληροφορίες σχετικά με τα φαρμακευτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Το eRx.gr συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό από πηγές του διαδικτύου. Το eRx.gr δεν μπορεί ωστόσο να ελέξχει την εγκυρότητα των πηγών αυτών και επομένως ούτε να εγγυθεί για την ακρίβεια και την πληρότητα των δεδομένων αυτών.

Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη του eRx.gr για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η χρήση του eRx.gr και του περιεχομένου του γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη. Επομένως το eRx.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με την ιστοσελίδα του.

Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης – επισκέπτης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας.

Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ. ΤΟ eRx.gr ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΥΘΜΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ.